met een vleugje gladder leer op de middenvoet

Het bovenwerk is zeker ook Adidas Yeezy Boost 350 V2 Heren dan in eerdere edities van de schoen. Zelfs als je met hoge snelheid hoeken afrondt, beweegt je voet niet in het gebreide bovenwerk, met name het minder rekbare brei merkbaar in de voorvoet.

In het midden van de schoen is het Adidas Yeezy Boost 700 Heren van Adidas ingebouwd, dat zorgt voor een soepele overgang van hiel naar teen tijdens het hardlopen, en aan de achterkant vind je de bijgewerkte hielteller. Dit is niet langer een volledig stuk plastic, maar in plaats daarvan een met plastic omwikkeld draadframe, dat je hiel ruimte geeft om uit te zetten bij het landen in de openingen waar plastic eerder zijn beweging beperkte. Het idee is om comfort toe te voegen en toch stabiliteit rond de hiel te bieden.

Deze Adidas Yeezy 500 Heren heeft een zacht off-white suede bovenwerk gecombineerd met een witte mesh tong en bijpassende witte lederen hak. Geperforeerde Three Stripes, Kamanda-stempel van goudfolie aan de zijkanten bovenop de kenmerkende rubberen loopzool van het silhouet.

https://www.unsnkr.com/

Asked on August 31, 2019 in Commentary.
Add Comment
0 Answer(s)

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.