adidas i-5923 iniki blå


adidas sko dame udsalg Adidas bliver utilitaristisk med den klassiske styling af den sort-hvide Adidas I-5923. Fra navnet til silhuetten minder I-5923 om løbere fra 70- og 80-tallet. Boost-dæmpning opdaterer denne silhuet, og en soklignende pasform par komfort og komfort. Serrerede Adidas-striber og guldbogstaver på siderne tilføjer traditionelle elementer. Den øverste del af maskenettet har ruskimmer og giver åndbarhed uden at ofre strukturen.

adidas sko mænd tilbud Adidas I-5923 er en livsstilsneaker, der er værd at være opmærksom på, og som kombinerer en tidløs blonder-silhuet med en nøgen omslag. Ved at slå sammen klassisk og moderne design, tager sneakeren et arkivdesign fra 70’erne og opdaterer det med mærket ‘s ekstra mærke Boost mellemsål. I-5923 har en nøgen-skygge monokromatisk overdel med tonede accenter på Three Stripes overlays på siderne og hælen. En lysebrun “I-5923” stempler midtfoden, hvilket giver den mindste smule kontrast.

adidas sko børn lyserød Adidas I-5923 er en dristig fortolkning af den afslappede løber, der tidligere blev navngivet Iniki Boost. Strikket net skaber den holdbare overdel med premium ruskindoverlejringer på tåboksen, snørebånd og hæl. Hvis du er på udkig efter noget dristigt, giver den tonale røde værktøj, der dækker den øverste og serratede tre striber-branding masser af opmærksomhed. Som en del af dæmpningen har denne I-5923 en Boost-injiceret mellemsål, der sidder ovenpå en gummi-ydersål.

adidas i-5923 iniki blå En fejring af frihed og kærlighed, adidas skaber en stærk og positiv besked med deres LGBT-påvirkede I-5923 retroløber. Regnbuen er en pastelversion af det mest anerkendte LHBT-symbol i verden, og males på ny med blød blues, greener og lyserød ruskind ved tå, strebede striber og hælpanel. Med de farverige accenter, der ærer mangfoldighed og lighed, afrundes farveens identitet med mærket “Better Together” inde i tungen. OrthoLite® sockliner giver dig energi med den karakteristiske boost-dæmpning under fødderne, hvilket giver ydeevnen til den moderne fornemmelse.

https://www.nicestilly.com/

Add Comment
0 Answer(s)

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.