Air Jordan 1 Schoenen

Waarom creëerde Air Jordan 1 Dames/Heren een colorway geïnspireerd op de Olympische bronzen medaille? Waarom iets anders dan goud vieren? We weten het niet zeker, maar de schoen ziet er hoe dan ook goed uit. Eigenlijk weten we niet eens zeker of de medaille voor de derde plaats de officiële inspiratie is voor deze nieuwe Air Jordan 1 High in gecraqueld zwart en grijs met metallic bronzen accenten, maar als je brons op een sneaker plaatst zo dicht bij de Olympische Spelen, dan gaat dat duidelijk om de veronderstelling te zijn.

Bild

Reeds uitgebracht in luxe presentaties, krijgt de Swooshless Air Jordan 1 Schoenen meer premium dan ooit met de aankomende editie van Metallic Silver. De Nike Air Jordan 1 doet denken aan de felbegeerde Nike Sportwear-sneakers ‘Liquid Metal’ zonder dat de Swoosh dit najaar de glanzende zilveren look krijgt voor de ‘Pinnacle’-behandeling. Gespot in het nieuwste pakket van Dez Bryant van Jordan Brand dat we vorige week hebben gepost, vandaag krijgen we een gedetailleerde blik op de opvallende sneaker. Zoals u kunt zien, wordt elk paar geleverd met een speciale Jumpman-sleutelhanger, evenals een premiumverpakking.

We zijn in 2016 getrakteerd op een aantal onmisbare Air Jordan 1’s, maar misschien is de meest verrassende release de terugkeer van de metalen lakleerstijl die hier te vinden is op deze Nike Air Max Aanbiedingen “Grove Green”. Voor degenen onder jullie die het zich niet herinneren, de lakleerstijl van de Air Jordan 1 was een polariserende toevoeging aan het iconische eerste signature silhouet van Mike in de vroege jaren, met als opvallende uitkomst de Black / Metallic Gold-uitvoering.

Goedkoop Air Jordan 1 Dit “Grove Green” paar heeft een Oregon-achtige aanpak dankzij de combinatie van een zwarte basis en donkere Grove Green-accenten op de Swoosh branding-, hiel- en teenpanelen. Interessanter is het onderliggende gebarsten patroon door de groene gedeelten voor een vintage effect. De traditionele ‘Wings’-branding komt terug op de enkelsteun terwijl de tong over de klassieke’ Nike Air ‘springt voor een helder witte Jumpman-branding.

Heb je het Air Jordan 1 Bestellen “Banned” tijdens het weekend gepakt? Als je dat deed, zag je waarschijnlijk de premium geremasterde constructie die een gevallen leder terugbracht tot de enkelsteun, de Swoosh-branding en de toebox, evenals de terugkeer naar een witte binnenzool voor een echte en door de draai van 1985. Maar hoe anders is de Air Jordan 1 Verboden uitlevering vergeleken met de versie van 2013? Vandaag krijgen we een vergelijking op een rij naast DivineKaze op Reddit en je kunt er versteld van staan ​​hoe verschillend de twee paren zijn. Ten eerste heeft Air Jordan 1 Banned dit jaar een compleet andere silhouetvorm. Niet alleen is de hiel hoger dan de tegenhanger van 2013, maar de toebox is gereviseerd voor een dikkere, ruimere esthetiek. De rode kleuren zijn ook dieper en donkerder in de 2016-versie.

www.schoenenstyle.com

Add Comment
0 Answer(s)

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.