nike herre sko salg er inspirert

Selv om det ikke im or her kunngjort som et offisielt partnerskap ennå, er den tydelig at denne siste variasjonen av nike herre sko salg er inspirert av living area klassiske Nintendo 64 videospillkonsollen, som faktisk debuterte året før (1996). Reflekterende above spillsystemets signaturfarger, flairer hierdoor lysegrå mesh-overdel med matchende læroverlegg, mens dukker different grønt, blått, rødt smat gult på tvers different fremkaller knappene som im or her funnet på N64-spillkontrolleren.

Denne kvinnens eksklusive fargeveien på adidas yeezy sko tilbud kommer kledd i et Summit hvitt / metallisk sølvfargeskjema bestående av et hvitt nett og øvre skinn kontrast av metallisk sølv iriserende paneler på de bølgende overleggene. Å legge enda mer pop til skoen er den 3M reflekterende detaljering som finnes i actually hele skoen.

Andre tydelige detaljer inkluderer et trekantmønster trykket på mudguard nike air max 97 hvid dame regarding å gjenspeile de gule knappene, etterfulgt av “Power” og “Reset” tekst på hver tunge, samt “Air Max” merkevare stilet i actually samme Nintendo font på hælflikene. Endelig har innleggssålen en spesiell grafikk som anerkjenner ESRB-klassifiseringssymbolet som finnes på videospillemballasjen for å avrunde temaet.

Denne gangen kommer nike air vapormax flyknit norge kledd i en tonal svart finish bestående av ainsi que offisielt fargevalg oppført som sort, hvitt og antracitt. Utformingen av skoen består av en overdel different svart mesh sammenkoblet mediterranean Anthracite-reflekterende overlegg og svart tumlet skinn på mudguard. Minimal kontrast lages ved hjelp av White på Swoosh-logoene og den flekkete frottéduken på mediesiden.

Asked on November 15, 2019 in Jarios.
Add Comment
0 Answer(s)

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.