adidas stan smith dames wit

Dit aanbod van de adidas sneakers dames heeft een witleren basis met zijn kenmerkende schelpneus bovenop een bijpassende rubberen zool. Blauw, zwart en rood verschijnen op de drie strepen, terwijl ze een gele merktong en groene bies op de hiel hebben. Een kleurrijke merkzool maakt het ontwerp compleet. In dom mix van zijn 50-jarig jubileum heeft de Adidas Superstar in 2020 meer nieuwe thema’s gezien selanjutnya vorig jaar. The Three Whipping zijn absoluut niet verlegen als het gaat om het feestjaar en deze nieuwe editie komt found een look die nog nooit eerder is gezien.

Met de klassieke witte leerlook waar de adidas superstar zwart dames bekend om staat, komen zwarte details op de middenvoet Three Whipping, tonglip en hiel. Dom iriserende Xeno voegt dom ongeziene look toe por otro lado en schildert de beroemde shell-toe voor een trendy nieuwe flair voor de klassieke look. De adidas Celeb met Xeno Shell-tenen is definitely al in het buitenland verkrijgbaar en zal naar verwachting binnenkort worden uitgebracht bij geselecteerde retailers por otro lado en adidas. com. De klassieke look met een nieuwe trendy twist zal waarschijnlijk heel goed overkomen, dus slaap niet op je kans om te kopen. Bekijk hieronder de officiële afbeeldingen en bewaar deze op JustFreshKicks voor changes en meer van het laatste sneakernieuws.

We hebben net een kijkje genomen bij de Witte adidas superstar wit blauw heren met het iriserende Xeno shell-teenontwerp en nu zal dezelfde look ook de volledig zwarte iteratie sieren. Ter ere suv het 50-jarig jubileum suv de klassieke sneaker, heeft adidas zeker geweldige thema’s aan de schoen gegeven, maar deze nieuwe Xeno-editie is een geweldige nieuwe gril aan de standaardlook, die dit voorjaar waarschijnlijk goed zal gaan.

Hoewel het silhouet qua uiterlijk niet veel verandert, blijft het trouw aan zijn oorspronkelijke adidas stan smith dames wit esthetiek. Het hiellipje is gekleed met een geheel wit bovenwerk por otro lado en heeft zijn klassieke groene kleur. De geperforeerde Several Stripes zitten stil aan de zijkant van dom schoen en zitten bovenop een crème-achtige zool. Een van de meest opvallende veranderingen is de ‘Gore-Tex Infinium’-tag met een geëtst logo op de dificultades. Het nieuwste aanbod combineert heden en verleden voor een unieke kijk.

Asked on July 1, 2020 in Jarios.
Add Comment
0 Answer(s)

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.