Kopen Nike Air VaporMax Flyknit

Ze hebben juweel Swooshes vernieuwd op Lunar-uitvoeringen van de Air Max 1, transparantie toegevoegd aan hetzelfde model in een knipoog naar Chinese acupunctuur, en meer. Nike Air VaporMax Goedkoop Dat gezegd hebbende, de aankomende Nike VaporMax van CLOT is conventioneler in vergelijking met eerdere experimenten met de Swoosh dankzij het feit dat ze binnen de grenzen van de traditionele Flyknit-structuur van het paar blijven.

Obrázek

Ongetwijfeld Nike’s grootste sneaker van het jaar sinds het debuut eerder dit voorjaar, de hits blijven komen voor de Nike Air VaporMax 2019 deze zomer. NikeLab’s nieuwste prestigieuze editie van de schoen is vandaag net uitgebracht met deze indrukwekkende, levensstijlgerichte look in Midnight Fog Flyknit verweven met Cargo Khaki en Desert Moss voor een aards gevoel boven de verduisterde Air-units over de volledige lengte.

De Kopen Nike Air VaporMax Flyknit zal morgen, 20 juni, in 2 premium NikeLab-colorways worden uitgebracht, elk met bijgewerkte tweekleurige Flyknit in heren- en damesmaten. Dus wat is het volgende voor de must-have creatie van Nike Running? Vandaag krijgen we een kijkje in de Nike VaporMax Burgundy met een unieke reeks donkerrode, magenta en zwarte tinten overal. Er is een “Dark Team Red” -optie in de maak die nogal op dit paar lijkt buiten de bijgewerkte koolstofvezelachtige hiel en levendige Swoosh-branding.

Een van de meest verwachte releases van het jaar tot nu toe gaat vroeg naar Los Angeles. De CLOT Nike Air VaporMax Schoenen heeft een bijna infrarood-colorway met die dynamische Flyknit bovenste en zichtbare luchtunit en zal vandaag en morgen beschikbaar zijn op een speciale LA pop-up locatie bekend als Back Alley Void op 801 Mateo St. Er zijn slechts beperkte hoeveelheden beschikbaar in heel het tweedaagse traject volgens Edison Chen, dus als je in Los Angeles bent, kun je beter snel handelen.

De Nike Air VaporMax Dames/Heren is een geweldige toevoeging aan de line-up van Nike en is sinds de introductie een van de meest relevante Swoosh-modellen. De geherstructureerde zichtbare buitenzool heeft een 30-jarige technologie en wijzigt deze als nooit tevoren voordat je de middenzool volledig verwijdert, zodat je ‘in de lucht kunt lopen’. Nike voegde vervolgens hun kenmerkende Flyknit toe aan het bovenwerk voor een futuristische rit waar iedereen achter kan komen. Nu keert de originele VaporMax “Pure Platinum” colorway, een van de meest populaire afleveringen tot nu toe gezien zijn vrij nieuwe “OG” -status, terug naar Europese retailers op 23 augustus. De schone Nike VaporMax Pure Platinum uitgebracht om het hele kenmerkende Nike-kleurenpalet te resetten en de levendige Volt van de jaren 2010 te vervangen door een eenvoudigere, meer verfijnde esthetiek.

www.kickswinkel.com

Asked on August 27, 2019 in Business.
Add Comment
0 Answer(s)

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.